VERSTERK JE GELUK MET


Coaching vanuit de wijsheid van het lichaam.

Ons lichaam is als een auto vol met signalisatielampjes. In een auto gaan deze branden wanneer er iets scheelt. Bij ons gaan we die lampjes opmerken via gevoel of gewaarwording. Deze kan via een fysiek gevoel, maar ook via emoties en gedachten.

Het doel van de coaching is je bewust te maken voor deze signalen en er dusdanig iets mee doen. Want ze vertellen je iets, ze laten jou weten wat er moet veranderen, wat jouw geluk in de weg staat.

We gaan interactief op zoek naar die signalisatielampjes en uitzoeken wat we ermee kunnen doen. Wat ze ons vertellen en hoe we die terug kunnen doven. 

 

De 'martial spirit' van Chinese krijgskunsten met kung fu, tai chi chuan en functionele martial arts.

WIL jij een flexibel krachtig lichaam en WIL jij een portie discipline, geduld, focus, doorzetting, veerkracht en WIL jij daarbij nog eens jezelf kunnen verdedigen of leren omgaan met crisissituaties en WIL je evengoed in meditatie en rust keren, dan is dit een levensstijl die bij jou zal passen. 

Vanuit mijn expertise als bachelor lichamelijke opvoeding in het onderwijs (20jaar) zie ik krijgskunsten als de meest OPTIMALE BEWEGINGSTHERAPIE voor de psychomotorische ontwikkeling van jong en oud.

 

Chinese dieptemassage

Naast versterken van weerbaarheid, is het ook belangrijk om ons te ontdoen van de spanningen, blokkades die een negatieve invloed hebben op zowel het lichaam als de mind.

Vaak zijn we ons niet bewust hoeveel spanning er op onze spieren zit, tot we ze eens laten masseren. Heel veel lichamelijke klachten komen vaak van die hoge spierspanningen die tot blokkades leiden en allerlei lichamelijke klachten. Vooral dan in de regio hoofd, nek, rug, heup.  Vooral mensen die veel moeten zitten of fysiek zware repetitieve arbeid moeten leveren hebben hier nood aan.