Hallo, mijn naam is Benny

Ik ben gewoon een mens die op zoek is gegaan naar verdieping. Hoe ik mijn optimale zelve kan zijn in deze hectische wereld. Dit heb ik gedaan d.m.v. ervaringen, diverse opleidingen en bijscholingen. Begonnen met de opleiding bachelor lichamelijke opvoeding en nadien met opleidingen tot stresscoach, lifestylecoach, mindfulness, optimal performance leader, orthomoleculaire voeding maar ook via mijn passie in krijgskunsten zoals kung fu, tai chi, chinees worstelen.

HOE IK WAS

Als kind was ik een mager manneken. Ik heb me lang slecht gevoeld in mijn vel. Heel lang kampte ik met een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en was ik bang van wat anderen dachten over mij. Ik was altijd die stille jongen in de groep en voelde me heel vaak eenzaam, durfde weinig vragen, liet vaak over me heen lopen, kon moeilijk opkomen voor mezelf, mijn mening niet durven zeggen, echt hatelijk. Mijn stageverslagen waren altijd: "niet assertief, te braaf". Die onzekerheid knaagde op veel vlakken in mijn leven. Dit wou ik niet meer, ik wou weten van waar het komt, ik wou controle over mijn eigen leven. Mijn redding was eigenlijk mijn nieuwsgierige open mind naar alles wat "anders" was. Ondanks die lage eigenwaarde ben ik blijven zoeken hoe ik die mentale kracht kan vinden.

Hoe ik moet omgaan met die denkmolen..."wat als..," Verschrikkelijk hoe onze eigen gedachten onszelf omlaag brengen.

IK WAS GEÏNSPIREERD DOOR "THE KARATEKID" EN "BRUCE LEE"

Pas op mijn 16 jarige leeftijd ben ik begonnen met karate. Ik was toen al geïnspireerd door de film "karatekid" en de films van Bruce Lee. De eerste aanrakingen met de oosterse filosofieën. Mijn eerste stappen naar weerbaarheid waren gezet, toen nog totaal onbewust. Was ik talentvol? Neen, helemaal niet. Maar na de eerste trainingen voelde ik op mijn plaats. Die eerste standentraining waren doodgaan. De verzuring in de benen. Het afzien werd leuk. Het verlegde mijn grenzen. 

De doorzetting, de harding, heeft me in ieder geval geholpen in bvb het behalen van mijn studies. Ik was een slechte student in die zin dat ik echt veel tijd moest stoppen in het studeren van mijn leerstof. Puur op karakter ben ik er uiteindelijk ook doorgeraakt. 

Krijgskunsten werd mijn levensstijl tot nog steeds vandaag. Ondertussen al zo veel geproefd van de verschillen in krijgskunsten. Zoveel divesiteit, wat maakt dat het je leert ook flexibel om te gaan, dat het je leert je blik of visie te verruimen. 

Ik mag echt zeggen dat krijgskunsten me gebracht heeft tot wie ik nu ben. Een geduldig empathisch open minded introvert persoon. Ik ben gepassioneerd in krijgskunsten, tai chi en spiritualiteit.  Ik heb het vertrouwen en de kracht gevonden mezelf te aanvaarden zoals ik ben. Deze zelfbewustwording en +zelfacceptatie bracht me naar een STERKE MINDSET....VRIJHEID.... en ZELFVERTROUWEN .  Ben ik nu perfect? Helemaal niet, maar dat is juist perfect. Ik voel me perfect imperfect. Dat is het nu net. Ook onze zwarte kanten, ook onze zwakte moeten we kunnen en durven erkennen, accepteren en omarmen. In onze taboes zit vaak de bron of de remming naar wie we echt zijn.

MIJN WAARDEN

Respectvolintegriteitdown to earth en vooral NIET oordelen zijn waarden die voor mij heel belangrijk zijn. We zijn allemaal maar mensen en ieder mens is volwaardig zoals hij/zij is. Er is geen goed of slecht, er zijn geen taboes er zijn enkel maar ervaringen en ontdekkingen. Ieder heeft zijn persoonlijkheid, behoeften en is met hetzelfde doel geboren toch? nl.:   

EEN GELUKKIG LEVEN.

Hallo, mijn naam is Shuangyan, maar noem me maar Wendy

Ik ben getrouwd met een Belg, nl Benny en sinds eind 2015 woon ik hier ook. Ik heb altijd het verlangen om mijn dromen waar te maken, om de waarden van het leven te ontdekken en om zo mezelf te herontdekken. Wanneer ik mezelf beschrijf zou ik de volgende woorden gebruiken: gepassioneerd, geduldig, goedhartig en dapper. Ik heb enorm interesse in verschillende mooie talen en vind het dan ook superleuk te communiceren met allerlei mensen en hun ziel. 

Leren is een levenslange uitdaging. Ik heb reeds veel verschillende jobs gehad tot ik mijn roeping eindelijk heb gevonden.  5 jaar geleden ben ik me gaan verdiepen in de boeiende wereld van massage.  Massage is voor mij een middel om energie en liefde te transformeren. Het is het gebruiken van mijn energie om het helen van iemands anders energie met professionele Chinese en westerse massagetechnieken.

Ik geloof in de kracht van massage en is het in mijn ogen geen luxeding maar een belangrijk onderdeel binnen een gezonde levensstijl.