Hallo, mijn naam is Benny

Nu ben ik een positief sportief energiek persoon met een passie voor krijgskunsten en een diepe interesse in het hoe en waarom we leven. Een ruimdenkend "out of the box" iemand die gesteld is op zijn vrijheid en het kunnen leven zoals ik ben. Meer evengoed biedt het leven me nog de nodige uitdagingen/ tegenslagen en kunnen mijn minder leuke kantjes er zijn, wat me gewoon tot mens maakt. Maar het ging allemaal niet zo vanzelf*.

De sportschool, opleiding bachelor lichamelijke opvoeding, de diverse coaching opleidingen, de  reeds +20jaar actief in krijgskunsten hebben me weerbaar gemaakt.

HOE IK WAS*

Ik kijk niet graag terug naar mijn pubertijd. Ik heb me lang slecht gevoeld in mijn vel. Heel lang kampte ik met een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen en was ik bang van wat anderen dachten over mij. Ik was altijd die stille jongen in de groep en voelde me heel vaak eenzaam, durfde weinig vragen, liet vaak over me heen lopen, kon moeilijk opkomen voor mezelf, mijn mening niet durven zeggen, echt hatelijk. Mijn stageverslagen waren meestal: "niet assertief, te braaf". Die onzekerheid knaagde op veel vlakken in mijn leven. Zelfs nu heb ik nog momenten dat ik me 'alien' voel. 

 

IK WAS GEÏNSPIREERD DOOR MARTIAL ARTS VERHALEN ZOALS  "THE KARATEKID" EN "BRUCE LEE"

De sportschool en karate op mijn 16 jarige leeftijd was mijn eerste stap naar iets wat van mezelf was. Ik was toen al geïnspireerd door de film "karatekid" en de films van Bruce Lee. De eerste aanrakingen met de oosterse filosofieën. Mijn eerste stappen naar mezelf waren gezet, toen nog totaal onbewust.  Bij de eerste trainingen voelde ik me op mijn plaats. Die eerste standentraining waren als doodgaan. De verzuring in de benen. Het afzien werd leuk. Het verlegde mijn grenzen. 

Deze doorzetting, de harding, de fighting spirit heeft me in ieder geval geholpen in bvb het behalen van mijn studies. Ik moest als student echt veel tijd en energie stoppen in het studeren van de leerstof. Puur op doorzetting ben ik er uiteindelijk ook doorgeraakt. 

ANDERS DENKEN, het mag 

Een stukje van mezelf vinden was openbarend, maar toch bleef ik me nog op veel facetten 'alien' voelen. Ik voel me bvb andersdenkend op gebied van gezondheid, relatie of over zaken die gebeuren in de wereld. Het is door mijn  coachingsopleidingen dat ik heb ingezien dat we vaak geleefd worden volgens 'opgelegde of verwachte aanvaardbare patronen'.  Maar heb ook ingezien dat het heel ok is anders te denken en je eigen patroon te leven. Ik heb reeds verschillende keren keiharde knopen doorgeknipt die mijn leven totaal veranderen, maar waar ik alleen maar blij om ben die beslissingen genomen te hebben.

Alles begint met het ontdekken wie je authentiek echt bent, het accepteren wie je echt bent en er vervolgens naar gaat leven in volle overtuiging. De 'ander' heeft geen zaken hoe jij je leven leeft!

 

Hallo, mijn naam is Shuangyan, maar noem me maar Wendy

Ik ben getrouwd met een Belg, nl Benny en sinds eind 2015 woon ik hier ook. Ik heb altijd het verlangen om mijn dromen waar te maken, om de waarden van het leven te ontdekken en om zo mezelf te herontdekken. Wanneer ik mezelf beschrijf zou ik de volgende woorden gebruiken: gepassioneerd, geduldig, goedhartig en dapper. Ik heb enorm interesse in verschillende mooie talen en vind het dan ook superleuk te communiceren met allerlei mensen en hun ziel. 

Leren is een levenslange uitdaging. Ik heb reeds veel verschillende jobs gehad tot ik mijn roeping eindelijk heb gevonden.  5 jaar geleden ben ik me gaan verdiepen in de boeiende wereld van massage.  Massage is voor mij een middel om energie en liefde te transformeren. Het is het gebruiken van mijn energie om het helen van iemands anders energie met professionele Chinese en westerse massagetechnieken.

Ik geloof in de kracht van massage en is het in mijn ogen geen luxeding maar een belangrijk onderdeel binnen een gezonde levensstijl.